CARA PENYERTAAN

 

PLAN A

 
 

1. Lengkapkan borang penyertaan anda (UNTUK MENDAPATKAN BORANG ANDA BOLEH CALL ATAU SMS  SAYA DI NO. 012-6675082 ATAU EMAIL NO TALIPON DAN ALAMAT ANDA KE EMAIL SAYA IAITU selipar_malaya78@yahoo.com). Atau rujuk ruangan HUBUNGI SAYA

2. Beli WANG POS mengikut pakej pilihan anda di PEJABAT POS:

 • PAKEJ PERAK: WANG POS RM5 X 8 keping = RM40.00
 • PAKEJ EMAS: WANG POS RM10 X 9 keping = RM90.00
 • PAKEJ PLATINUM: WANG POS RM30 X 10 keping = RM300.00

  3. Beli Dua (2) sampul POS EKSPRES di PEJABAT POS:

 • Saiz Kecil (220mmx110mm) - 1 unit (RM3.00)
 • Saiz Sederhana (229mmx162mm) - 1 unit (RM3.50)

  4. Di ruang 'BAYAR KEPADA' pada WANG POS tersebut hendaklah ditulis NAMA dan NO. KAD PENGENALAN peserta yang tersenarai (seperti yang tersenarai di dalam borang penyertaan pakej pilihan anda) dan WANG POS terakhir hendaklah ditulis KRISTAL KARISMA ENTERPRISE. KOSONGKAN ruang tandatangan

  .

  5. Pada sampul POS EKSPRES yang kecil, tuliskan nama dan alamat anda sebagai penerima.
  KOSONGKAN nama dan alamat pengirim.

  6. Pada sampul POS EKSPRES yang sederhana, tuliskan nama dan alamat Syarikat sebagai penerima dan anda sebagai pengirim: Alamat Syarikat: KRISTAL KARISMA ENTERPRISE, P.O BOX 12248, 50772 KUALA LUMPUR.

  7. Masukkan kesemua WANG POS dan borang penyertaan anda ke dalam sampul POS EKSPRES yang kecil (JANGAN di gam atau ditutup sampul POS EKSPRES tersebut).

  8. Masukkan pula sampul POS EKSPRES yang kecil (berisi WANG POS dan borang penyertaan) ke dalam sampul POS EKSPRES yang sederhana, lipat dan gamkan.

  9. Poskan (masukkan) ke dalam peti POS EKSPRES (warna kuning).

  10. Tunggu beberapa hari, anda akan menerima borang penyertaan terbaru (tertera nama anda) dan risalah PROGRAM EKSPRES dari Syarikat.

  11. Kini... bolehlah anda mula mempromosikan PROGRAM EKSPRES mengikut kreativiti anda dan mula memperoleh wang sebanyak mana yang anda impikan. Semoga anda berjaya.

   PLAN B

   

  Untuk menyertai PLAN B (program tidor) ada perlu mengisi borang yang akan diberi oleh penaja berserta dengan jumlah wang pos seperti dalam pakej(rujuk pakej PLAN B)

  ***P/S: Jika anda tiada masa untuk ke PEJABAT POS, saya sedia membantu anda, sila taip SMS: [BANTU WPOS] [NAMA PENUH ANDA] [NAMA PENAJA (nama penaja anda ada terdapat dibawah diruangan HUBUNGI SAYA] dan hantar ke 012-6675082

 •